Werkwijze

De werkwijze van Dapper en Harder is helder en overzichtelijk. Als u bij ons een grafmonument komt uitzoeken volgen we over het algemeen de onderstaande stappen. Uiteraard kunnen we -waar nodig en in overleg- in details afwijken van deze werkwijze.

Kom gerust langs in onze showroom

Oriëntatie
Indien gewenst kunt u zich bij ons in de showroom oriënteren op het soort grafmonument dat u wilt hebben. Natuursteen, glas, rvs iets anders? Of een combinatie?
Ook als u voor een urn, een urnenplaat of afsluitplaat komt dan kunt u bij ons terecht voor een eerste oriëntatie.

 

Offerte
Als u een keuze gemaakt heeft zetten wij uw wensen op papier en maken we een offerte met een bijbehorende lay-out. 

 

Bestellingen en vergunningen
Zodra u akkoord heeft gegeven op de offerte, starten we het bestelproces. We bestellen de benodigde materialen en eventuele accessoires, zoals vazen, foto’s en andere door u gekozen zaken. Ook regelen we de benodigde vergunningen voor u.

 

Alles in onze fabriek wordt op maat gezaagd

Fabricage
Zodra alle materialen binnen zijn en de vergunningen in orde zijn, gaat het gedenkteken in productie. Alle natuursteen wordt in onze fabriek op maat gezaagd, gezoet of gepolijst. Ook wordt de door u gekozen belettering of afbeelding met de hand gegraveerd, waarna het monument uiteindelijk in elkaar gezet word.

 

Plaatsing
Zodra het grafmonument of het urnenmonument klaar is, nemen we contact met u op om een geschikt moment te vinden voor het plaatsen. Ook nemen we contact op met de begraafplaats om ze te informeren over de aankomende plaatsing.
Dapper en Harder vindt het contact met klanten belangrijk. We besteden daarom het plaatsen van een monument niet uit. Onze eigen mensen stellen het grafmonument en gaan mee voor het plaatsen van een urnenmonument.