Over Ons

Dapper en Harder staat voor vakmanschap in natuursteen. In Hoorn. En dat al sinds 1924.
Maar dat dekt zeker niet helemaal de lading.  Er is meer.

Maatwerk
Dapper en Harder levert maatwerk.  Wij gaan vanaf het eerste contact met u op zoek naar een gedenkteken dat niet alleen kwalitatief goed is, maar ook volledig op maat gemaakt is.

Betrouwbaarheid
Dapper en Harder is een betrouwbare partner waar geldt dat een afspraak een afspraak is. Gewoon duidelijk. Al meer dan 95 jaar.

Kwaliteit 
Dapper en Harder staat voor kwaliteit. De materialen die we gebruiken voor uw gedenkteken is van een hoge kwaliteit. Net als de wijze waarop onze medewerkers het -geheel naar uw wensen- bewerken en afwerken.

Servicegerichtheid
Dapper en Harder verzorgt al bijna een eeuw lang grafmonumenten in de kop van Noord-Holland en heeft een uitstekende reputatie op het gebied van service. Is er iets niet naar uw zin, wij helpen u erbij. Ook als het gedenkteken al geplaatst is.


Bij monumenten van of met glas werken wij samen met glasatelier ruud harberts

Samenwerking
Bij bijzondere projecten met glas werkt Dapper en Harder al enige jaren samen met glasatelier ruud harberts. Dit glasatelier verzorgt de glazen elementen die steeds vaker worden toegevoegd aan grafmonumenten.

Kennisoverdracht
Dapper en Harder is een erkend opleidingsbedrijf van kennis- en adviescentrum Volandis. Dapper en Harder draagt daardoor bij aan het opleiden van jongeren.


Algemene Voorwaarden
Op al onze producten en diensten zijn de Algemene Voorwaarden Dapper en Harder Hoorn van toepassing.